Prijava na e-novice

Objave

Adaptacija kopalnice še nikoli ni bila tako preprosta

Obnova kopalnice je eden od večjih in zahtevnejših projektov v stanovanju ali hiši, zato se ga moramo lotiti preudarno. Vključuje vse od montaže vodovodne instalacije ter odtočnih cevi, elektro instalacije, polaganje keramike, vgradnjo estriha, obzidavo banje, WC izplakovalnika, montažo knauf sistema, odstranjevanje beleža, izravnavo sten, kitanje in beljenje sten in stropa ter montažo sanitarne in kopalniške opreme. Vsa ta dela zahtevajo izbiro različnih izvajalcev oz. strokovnjakov - zidarja, vodovodarja, elektrikarja, keramičarja, čistilko inodvoz materiala.

V Extra-formu, podjetju z dolgoletno tradicijo in s preverjenimi mojstri, smo poskrbeli za celovito ponudbo storitev, ob tem pa dobite še znižano stopnjo DDV: 9,5 % namesto 22 %. Podjetje Extra-form je družinsko podjetje ustanovljeno 1989 leta, torej s 28-letno tradicijo. Njegovo odliko potrjuje na stotine že opravljenih objektov, tako novih, kot tudi adaptacij starih.

Včasih se na terenu kar malo začudimo, da nekateri starejši odtoki sploh še delujejo, ali da ni koga že streslo od stare električne napeljave. Stare dotrajane svinčene cevi so zamašene in imajo le še kakšen milimeter pretočnosti, bojlerji so polni vodnega kamna in nemalokrat se je tudi že zgodila eksplozija. V nekaterih primerih, kjer je bila električna naprava stara in brez potrebne zaščite, so bile tudi že tragične nesreče. Zakaj potem čakati na čas, ko bodo vaše stare keramične ploščice 10x20, 15x15, 20x20 postale spet moderne?

Oglasite se pri nas na eni od šestih lokacij, in sicer v Brežicah, Krškem, Novem mestu, Trebnjem, Šentjurju ali Boštanju, kjer je tudi sedež podjetja, skladišče in inženiring. Skupaj imamo razstavljenih na tisoče vzorcev, preko sto tisoč kvadratnih metrov keramike na zalogi in opreme za popolno kopalnico. Poskrbimo tudi za talno gretje vaše kopalnice. Naši sodelavci znajo svetovati, po potrebi pridejo izmeriti kopalnico ter do podrobnosti izrisati izgled vaše nove kopalnice. Z nami se lahko dogovorite, da vse to naredijo naši mojstri, ki že skoraj 28 let razveseljujejo vas kupce, ki nam zaupate. O vsem, kar vas zanima, se dogovarjate le z enim našim sodelavcem, ki nato uredi vse potrebno, saj se zavedamo, kako naporno je dogovarjanje s štirimi ali več različnimi mojstri. Že dva se včasih težko dogovorita, kaj šele 5 ali 6 obrtnikov med seboj. Mi vam adaptacijo opravimo v 5-7 delovnih dneh.

Poskrbimo tudi za ustrezno količino materialov, potrebnih za vgradnjo, zato 'viški' in 'manjki' niso vaša skrb. Vi nam plačate samo vgrajeni material. Za ves odpadni material, torej kar ostane od stare kopalnice in vgradnje nove, poskrbimo z odvozom na deponijo. Položeno keramiko vam predamo očiščeno, zmontiramo sanitarno in kopalniško opremo, električne in vodovodne priključke, pa tudi razne dodatke, kot npr. posodico za milo, držalo za toaletni papir in brisače, police in kopalniške zavese. Ni vaš problem, če nekaj razbijemo ali poškodujemo, vi plačate samo brezhibno vgrajen material. Smo podjetje, ki posluje že 28 let in z dolgoletnimi izkušnjami vemo, kaj delamo in za svoje delo tudi dajemo garancijo ter seveda ob predaji tudi račun s samo 9,5 % DDV na material in storitev. Ste že ugotovili, kako velikanska prednost je sodelovati s preverjenim partnerjem, kot je Extra-form? Odločitev je seveda v vaših rokah, naše storitve, pa vam bodo dale novo kakovost vsakdanjega življenja.

Z našo storitvijo boste zagotovo prihranili na času in denarju, saj vam ne bo treba iskati ustreznih mojstrov in se z njimi dogovarjati. Vse to lahko uredite na enem mestu ,v eni izmed naših poslovanic ali nas kontaktirajte.

Extra-form je zakon – ko bivanje postane užitek!

Vse objave