Prijava na e-novice

Objave

Kopalniške in kuhinjske pipe oz. armature

Ko opremljamo kopalnico ali kuhinjo, smo pozorni na najmanjše detajle. Dodatki poskrbijo, da prostor zažari v vsem svojem sijaju. Lahko bi dejali, da armature oz. pipe, kot jim pravimo pogovorno, sodijo med najpomembnejše detajle, saj so nepogrešljive, ker jih uporabljamo vsak dan in hkrati opazne, saj s svojim dizajnom vplivajo na splošen videz prostora. Njihov videz pa nikakor ni edino, kar bi nas pri izbiri moralo zanimati.

Tako kupci kot prodajalci dajemo premalo pozornosti na samo obliko in kakovost pipe. Pri urejanju kopalnice ali kuhinje dajemo velik poudarek na izbiro keramike, na piko na i, ki jo predstavlja pipa, pa nekako kar pozabimo in jo izberemo, ne da bi veliko razmišljali.

Da se izognete napačnemu nakupu in poskrbite za videz in funkcionalnost vaše kopalnice ali kuhinje, dobro preglejte ponudbo in izberite pravo zase.

V našem prodajnem programu pip imamo v ponudbi vrhunske kuhinjske in kopalniške armature (pipe) proizvajalcev NORD, UNITAS, HUBER, SALIX in ostale.

Razdelimo jih v 2 skupini:

Kopalniške pipe: 

Kopalniške armature so nepogrešljiv del vsake kopalnice, zato kot specializiran salon za keramiko in kopalnice imamo tudi v naši ponudbi kakovostne pipe, ki so modernega dizajna, vrhunske kvalitete, po ugodnih cenah. V kvaliteto naših pip smo tako prepričani, da na njih nudimo od 5- do 10-letno garancijo. Delimo jih na umivalniške, pipe za kadi, bideje in tuš.

Preverite del našega prodajnega programa kopalniških armatur. Preverite celotno ponudbo: Tukaj

Image title

Image title

Image title

Kuhinjske pipe: 

Kuhinjska pipa je sestavni del kuhinjskega korita. V naši ponudbi lahko izbirate glede na obliko, namestitev in na stil vašega pomivalnega kotita – ali gre za tradicionalen, moderen ali klasičen slog? 

Preverite del našega prodajnega programa kuhinjskih armatur. Preverite celotno ponudbo: Tukaj

Image title

Image title


Še nekaj dodatnih nasvetov, ki vam bodo v pomoč pri izbiri armature:

  • Kopalniške in kuhinjske pipe praviloma izbiramo glede na videz – pritegnejo nas oblika, barva in posebne poteze izdelka. In čeprav je videz pri izbiri armature zelo pomemben, ni nič manj pomembna kakovost. Zato se pred nakupom posvetujte s prodajalcem, ki vam bo znal svetovati glede na vaše želje in potrebe.

  • Ko vam prodajni svetovalec pripravlja ponudbo za kopalnico ga ne pozabite opomniti, naj vanj doda tudi pipe.

Kako pa je z vzdrževanjem pip?

  • Pri čiščenju ne uporabljajte abrazivnih sredstev.

  • Močna jedka čistila proti vodnemu kamnu lahko trajno poškodujejo krom, zato se jim izogibajte in raje uporabite blaga čistila, lahko tudi naravna.

  • Za čiščenje uporabite mehke krpe ali gobice.

  • Vinski kis in mehka krpa sta odlična kombinacija za čiščenje pip.

Celoten prodajni program armatur preverite v kategoriji: Pipe

Vse objave