Prijava na e-novice

Objave

Proizvajalci keramike in njihovi aktualni katalogi

Ker je ponudba naših proizvajalcev zelo obširna in pestra vseh serij ni mogoče predstaviti na naši strani. Večino serij imamo na zalogi, v kolikor vašega izbranega artikla trenutno nimamo na zalogi vam ga lahko naročimo.

1. Cooperativa ceramica D'Imola - v koncernu Imola so tri tovarne, in sicer Imola, La Faenza in Leonardo z dolgo tradicijo zadružništva, ki si dopolnjujejo program vseh dimenzij in vrst stenske, talne in fasadne keramike. Po kvaliteti in velikosti so v sami špici med proizvajalci keramike, med pribl. 400 proizvajalci v Italiji. Sodelujemo že od leta 1991. Zaradi izredno širokega asortimana nimamo veliko njihovih zalog, vendar lahko vse dobavimo po naročilu. Proizvajalec ima večino proizvodnega programa na zalogi. Rok dobave maksimalno 20 dni.

Aktualni katalogi Cooperativa ceramica D'Imola: 

 

2. Ceramica Azteca - to je proizvajalec vrhunske talne in predvsem stenske keramike, s poudarkom najnovejše mode. Sodi med tri največje proizvajalce keramike v Španiji. Sodelujemo že od leta 1993. Imamo poseben tretma, ekskluzivne cene in tudi veliko zaloge. Vse ostalo dobavljivo po naročilu. Proizvajalec ima večina proizvodnega programa na zalogi. Rok dobave maximalno 20 dni.

Aktualni katalogi  Azteca:

 

3. Sichenia - pomemben proizvajalec, predvsem talne keramike vseh kvalitet. Po propadu nekaterih konkurenčnih trgovcev v naši okolici smo dobili poseben tretma v Republiki Sloveniji in zato tudi zelo ugodne cene. Splača se pogledati asortiman. Sodi med večje proizvajalce keramike v Italiji. Sodelujemo od leta 2013 dalje in imamo kar precej zaloge, vse ostalo po naročilu. Proizvajalec ima večina proizvodnega programa na zalogi. Rok dobave maksimalno 20 dni. 

Aktualni katalogi Sichenia:


4. Alfa Lux - sodi med izredno kvalitetne proizvajalce keramike v Italiji. Proizvajajo predvsem talno keramiko vseh vrst. Spada srednje velike proizvajalce in ima večino proizvodnega programa na zalogi. Sodelujemo od 1994 leta dalje. Imamo precej velike zaloge, vse ostalo je dobavljivo po naročilu. Rok dobave maksimalno 20 dni. 

Aktualni katalogi Alfalux:

 

5. Argenta - je srednje veliko proizvodno podjetje keramike v Španiji. Njihovi proizvodi so zelo inovativni, moderni in z španskim pridihom. Imamo veliko zalogo njihovih izdelkov, sicer pa je po naročilu možna dobava tudi ostalih njihovih proizvodov. Imajo skoraj vse na zalogi. Sodelujemo od 1996 leta dalje. Rok dobave maksimalno 20 dni. 

Aktualni katalogi Argenta:

 

6. La Platera - spada med večje proizvajalce keramike v Španiji, tako stenske, kot tudi talne keramike. So vodilni pri novitetah izjemno lepih designov. Lahko rečemo, da so designi z južnjaških pridihom. Imamo poseben tretma in tudi cene. Zelo velike zaloge in hitre dobavne roke za vse ostalo blago iz njihovega asortimana. Sodelujemo že od leta 1996 in se vsako leto povečuje. Vredno si je prelistati katalog. Očitno so zelo interesantni za naše področje.

Aktualni katalogi La platera:


7. Rocersa

Vse objave